Norge

Inklusion på Helgenæs Naturefterskole

Masser af aktivitet på Naturefterskolen

Helgenæs Naturefterskole samling

Personalet på efterskolen

Efterskole med praktisk matematik i naturen

Naturefterskole på Djursland

Se mere

Skitur til Norge uge 9 2016

Fjeldet kalder! I Fredag d. 26. februar tager vi til Johnsgård i Norge.

Vi pakker bussen om eftermiddagen og køre til Fredrikshavn hvor vi tager færgen til Göteborg med ankomst omkring kl. 03. Derefter skal vi kører til Johnsgård hvor vi ankommer omkring kl. 11. Lørdag.

De første dage går med at lære hvordan man kommer frem, op,ned og holder balancen på langrendsskiene. De efterfølgende dage skal vi ud og opleve meget mere af den enormt flotte natur der er omkring Johnsgård. Der bliver mulighed for at grave og sove i snehule, tur til sæterhytte eller hvis vejret er til det kan man komme op på en af de mange toppe der er i området. Vi ude på ski hver dag fra kl 9. til 15.30.

Eleverne skal bo i hytter med 4-6 personer i hver. De skal selv lave mad hele ugen. Vi har naturlig vis forberedt eleverne og de er alle med i planlægningen af måltider og hvem der gør hvad i hytterne.

hver aften mødes vi i et fællesrum til hygge, sang og historier fra dagen.

På turen er der mulighed for forskellige eftermiddagsaktiviteter når vi er kommet hjem fra turene. kælkning, isfiskeri, isbadning, sauna, skøjteløb, ishockey, spil mv.

Vi er hjemme på HNE igen fredag d. 4 marts ved middagstid.

Pakkeliste_Norge_2016Hent oversigten over hvilke elever der stiger af bussen hvor på hjemturenAfstigningspladser_hjemtur

Hent PDF folder

Pakkeliste hentes her.